Followers

PUTIN

måndag 17 september 2012

SaLuSa 04.06.2012
SaLuSa 04.06.2012


Vägen mot Upplyftningen kommer att bli mycket lättare än ni kanske tror, för med tiden så har nödvändigheten av att införa kraftiga fysiska förändringar upphört. Ni kan tacka er själva för denna situation, då ni som ett kollektiv har höjt medvetandenivåerna. Då ni har fört mer Ljus till Jorden så har ni gjort det möjligt att transmutera de lägre energierna. Resultatet är att det nödvändiga renandet inte kräver djupet av förändringar som tidigare troddes vara nödvändiga. Jorden förändras konstant och det finns hundratals mindre jordbävningar som äger rum varje dag utan några värre resultat.

Så, Mina Kära, tillbringa inte er tid med att vara rädda för den kommande perioden och gå med konsekvenserna med kunskap om att det är för ert bästa. Se snarast förändringarna som att de sveper Jorden ren från sår och fula ställen, så att den kan återställas igen. Kom ihåg att ni också renas på ett liknande sätt, för att frigöra alla vibrationer som ni inte kan ta med er in i de högre domänerna. Mycket av det händer utan er kunskap, men ni kan medverka genom att ha en livsstil som är passande för att rena er kropp och sinne. Ert matval är en viktig faktor då det gäller er hälsa. Undvik processad mat och ät istället färska produkter. På detta sätt kommer ni att undvika många kemikalier som i annat fall skulle sväljas och förbli i kroppen som gifter. Då ni kan, så ha rå mat i er diet och dra nytta av energierna som de bär med sig. Drick mycket vatten för att rena organen i er kropp och undvik kolsyrade drycker om ni kan.

I framtiden, för då har era kroppsvibrationer lyfts upp, så kommer ni inte längre att attraheras till er behöva tyngre mat. Era behov kommer att vara mycket mindre då ni kommer att få energi genom att ta mer av den energin som finns runt omkring er. Det är bara i de lägre dimensionerna som ni behöver ert kött, och ni kommer att finna att gradvis så tillfredsställer det er inte. Att äta är ett nöje och vi njuter fortfarande av det, men inte alls till den utsträckning som ni för närvarande. Vi skulle aldrig drömma om att stoppa er typ av mat i våra kroppar. För närvarande behöver ni dock nära era kroppar och få er energi från er traditionella mat, men ni kan försöka att introducera förändringar som för er mot naturliga och renare sorter.

Vi leder er till ett nytt sätta att se på livet, men ett som ger stor tillfredställelse och fullbordan. Efter förändringarna kommer livet att bli mycket makligare och ni kommer inte att sättas under stressiga förhållanden. Ni kommer i själva verket att ha gått om tid att slappna av och följa er egna intressen, och vi har Holodeck som är till för er underhållning. Ja, de existerar faktiskt och kan ge er kunskap medan samtidigt vara en källa för underhållning. Vi har det lite roligt ibland med vår humor, men vi går inte in på råheter eller otrevligheter. Vi är glada och glädjefulla och i uppskattningen av Enheten av allt liv så är vi obehindrade i vårt kamratskap och vår vänskap med andra Varelser. Avundsjuka och avund är inte känslor vi håller då vi förstår att alla lever i enhet och existerar för varandra.

Vi är Ett medan ni har lyckats skapa uppdelningar och separationer mellan er. Ni kanske ser olika ut beroende på rasen ni tillhör, men i botten så är ni alla samma och tillsammans på vägen om Upplyftningen. I själva verket, eftersom ni har tagit en serie av liv för era behövliga erfarenheter så kommer ni att förstå att ni i omgångar har haft liv i många olika länder. Tänk på det och beakta om ni är särskilt dragna till ett speciellt land eller historieperiod. Skulle det inte säga er att inom ert medvetande så har ni fortfarande minnen av dessa upplevelser? Det skulle säkerligen förekomma mindre rasmotsättningar om ni kunde acceptera andra som er själva.

När vi ser på er vet vi att vi inte ser det verkliga ni, utan enbart kroppen som ni har tagit för er nuvarande inkarnation. Vi tar också i beaktning er brist på Ljus och även kärlek, då de lägre vibrationerna har dragit ned er. Det kommer dock att förändras, och det gör så just nu, och det har aldrig funnits ett sådant tillfälle som nu finns för att höja upp dem. Mer och mer ljus strålas mot Jorden, och ni kan attrahera det till er själva genom att lyfta upp era medvetandenivåer. Er sanna potential är obegränsad och ni bör sträva efter det högsta uttrycket av er själva som är möjligt. Era karaktärer är att vara naturligt fridfulla och kärleksfulla Varelser, och ni går nu mot en återgång till den nivån. Var lugna och gå och prata er kärlek för era medbröder och systrar. Det är det enda sättet och ni blir en oövervinnerlig kraft för det goda.

För närvarande så gör vi från den Galaktiska Federationen oss redo för den slutliga driven mot den sista kabalen. Då de står i vår väg och er så kommer de att föras bort på det ena eller andra sättet och då kan våra allierade verkligen sätta fart med alla förändringarna som är planerade. Det skall bli en total förändring av det sättet på vilket ni lever era liv, och för en förbättring och förberedelse inför den Nya Åldern. Det finns ingen anledning till att hålla fast vid något av det gamla eller vara bekymrade över vad ni kanske förlorar, då vi betonar att ni bara kan gynnas av förändringarna som håller på att ske. Ni håller på att ta ett enormt steg in i framtiden, vilken är er överföring till de högre rikena. Ni skulle inte annars kunna ta er in där, såvida inte era vibrationer var jämförbara med dem. Det är anledningen till att det kommer att finnas själar som inte kommer att förmå, då de inte är redo och kommer att fortsätta i deras nuvarande vibration. Det skulle faktiskt inte tjäna deras ändamål eller behov om de placerades något högre, då det skulle vara obekvämt för dem.

Trots vad en del kanske tror så går allt väl och smidigt och det kommer att se till att ni till sist är redo att stiga upp då det tillfället kommer. Ni behöver fortfarande anstränga er för era egna behov, och arbeta mot att nå en nivå av kontroll och medvetande som gör det möjligt för er att fortsätta med era framsteg. Som vi ofta pekar ut, det är er intention och vilja att lyckas som kommer att föra er fram för att framgångsrikt fullborda er resa.

Jag är SaLuSa från Sirius, och önskar er glädje och lycka då ni förbereder er själva för den största händelsen som någonsin har hänt i era liv.

Tack SaLuSa,

Mike Quinsey - www.treeofthegoldenlight.com

Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.seTack SaLuSa
Mike QuinseySvensk översättning: Inger Gunilla
http://www.st-germain.se/


Welcome to the PAO Light-Circles


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for Wanderer’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012