Followers

PUTIN

måndag 17 september 2012

SaLuSa 23.07.2012


 


SaLuSa 23.07.2012Ju längre som vi hålls tillbaka desto mer blir ni involverade i aktiviteterna som är ämnade för att frigöra er från den mörka kabalens grepp. Det är i själva verket önskvärt då vi alltid har uppmuntrat er att bli involverade. Ni måste slutföra erfarenheten ni behöver som en Mänsklig Ras, och det skulle inte gå för oss att blanda oss i då ni fortfarande kan gå framåt. Vi har dock vår egen agenda och det kommer inom kort en punkt då vårt agerande måste sammanföras. Så vi gör vårt bästa för att assistera er medan ni fortfarande har impulsen att fortsätta och uppnår resultat. Framstegen förefaller makliga, men i själva verket gör ni goda framsteg, och folk blir mobiliserade i fall att de behövs.

Var på er vakt under dessa sluttider, då de mörka Tjänarna, även om de är allvarligt försvagade, planerar ett sista försök till attack på er. Vi kan hjälpa er att motarbeta dem och lindra resultatet av deras aktiviteter, och ni kan leda vägen. Den mest positiva assistansen som ni kan ge är genom att hålla ert fokus på Ljuset och när många av er gör så blir det en mäktig kraft, vilken minimerar effekten av de lägre energierna. Vilka rykten som ni än hör så låt dem inte skrämma er då desinformation är ämnad att skapa förhållanden som gynnar de mörka Tjänarna. Naturligtvis så är en del baserade på sanning, men ni kan ända notera och lita på att de högre krafterna som inkluderar oss arbetar hårt för att undvika alla större incidenter. 

För närvarande har ni ett antal modiga själar som har trätt fram med stor risk för sig själva och de leder vägen, och vi står bakom dem. Så var goda och identifiera med dem och var ni kan assistera och vara till hjälp, och om inget annat så sprid ordet så att andra kan få en viss förtröstan om vad som händer. Den Galaktiska Federationen av Ljus är nu allmänt känd genom hela Västvärlden, men inte nödvändigtvis förstådd då det gäller rollen som den skall spela under sluttiderna. Det skulle vara gynnsamt för oss om ni kunde hjälpa folk att förstå att vi alla är Ett, och att vi inte är främlingar i den sanna meningen av det ordet. Vi är ni, men från er framtid och vi har våra rötter, liksom ni, i den Allena Guden av detta Universum.

Vi utgör absolut inget hot mot er, och har nått en hög nivå av spirituell förståelse som enbart består av kärlek för våra systrar och bröder på andra världar. När ni får möjlighet att skriva om er historia som den var och utan felaktigheter eller avsiktliga förvrängningar så kommer ni att finna att vi ofta har hjälpt er när ni har haft stora problem. Ni kommer dock att finna att tidigare civilisationer har attackerats av Rymdvarelser eller till och med tagits över av dem, men de är inte på något sätt förbundna med vår Federation.

Vi har svurit en ed till Gud att vi kommer att uppehålla alla själars rätt att erfara som de vill, under förutsättning att det inte påverkar en annans frihet. Vi erkänner också att var och en av er har fått fri vilja för att skapa er egen väg, för att uppnå erfarenheten som behövs för att utveckla er själva vidare. Detta Mina Kära är anledningen till att vi inte bara kan hoppa in och ta kontroll av era affärer, då det skulle ta bort ert tillfälle att utvecklas såsom ni har valt. Vi svarar dock till de högre varelserna som övervakar er civilisation, och de har sitt eget ansvar gentemot Gud att se till att Guds plan sätta på plats. Detta är naturligtvis ert öde att avsluta denna cykel av dualitet, med tillfället att stiga upp. Vi är här för att se till att ni inte förnekas det genom någon utomstående inblandning eller genom Illuminatis aktiviteter. 

Kom ihåg att många ting som läggs framför er och är ämnade att sätta er under kontroll kommer i själva verket inte ha någon betydelse. Så slösa inte er energi på sådana hot mot er frihet. De mörka Tjänarna känner också till sanningen men de driver på med deras plan, i hopp om att skapa sådan rädsla att det försinkar er framgång. Er väg leder er bort från sådana möjligheter och ju mer ni stärker Ljuset på Jorden desto mer är ni skyddade. De mörka har en myopisk vy av livet och kan inte se bortom sina vansinniga mål. Låt dem fortsätta att gräva sitt eget hål för de kommer att falla in i det, och deras återkomst till Ljuset kommer att ta dem en ganska lång tid. Vi dömer dem inte då det är deras valda erfarenhet, men det ursäktar inte deras kriminella handlingar mot andra.

Livet och Lagarna som råder över det är skrivna av Gud, och ingen kan agera emot dem utan att skapa karma för sig själva. Agerande mot andra kan i vilket fall som helst förväntas på grund av den låga vibrationsnivån i er dimension, och det händer på grund av bristen av Ljus i en del själar som har fallit så lågt. Detta är utmaningen av dualitet och ni tog er an det ganska så villigt, med kunskap om att ni skulle hjälpas resa er upp och ut ur det. Nu är slutet i sikte och snart kommer det en tid av celebrerande då er långa väntan kommer till ända. Ni kommer inte att ångra något, i själva verket kommer ni att vara nöjda att ni hade tillfället att uppleva konsekvenserna av att ha fri vilja. Er belöning är ett stort steg framåt på vägen tillbaka mot de högre dimensionerna. Så vara goda och håll ett perspektiv på saker och ting när ni står inför de mörka Tjänarna, då de inte kan stoppa era framsteg mot fullbordan av er resa.

Tack SaLuSa,

Mike Quinsey - www.treeofthegoldenlight.com 

Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


 

Tack SaLuSa
Mike QuinseySvensk översättning: Inger Gunilla
 http://www.st-germain.se/


Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012