Followers

PUTIN

måndag 17 september 2012

SaLuSa 18.07.2012


 


SaLuSa 18.07.2012Under en viss tid nu så har vi begränsat utsträckningen till vilken de mörka Tjänarna kan påverka era framsteg mot Upplyftningen. I vårt arbete med våra allierade har vi gett dem alla möjligheter att gå framåt med förändringarna. Det finns dock tveksamheter i vissa läger, men vi vill försäkra er att tiden nu har kommit för er att agera. Vi vet att ni kan vara framgångsrika, och vi kommer att övervaka vad som händer. Alla Ljusets krafter är uppradade mot de mörka Tjänarna, och kommer att se att ni kan fullborda era mål att bortföra de som står i vägen. Dessa åtgärder kommer att bli påbörjandet av en hel rad av handlingar för att driva er in i den Nya Åldern. Vad som nu händer är en del av er kamp med de som har planerat er undergång, och det är viktigt att ni ser till att ni övervinner dem. Vilken väg ni än går så kommer ni att bli framgångsrika, men vi vill att ni lyder ”reglerna” som har lagts på plats. Ni behöver inte möta våld med våld, eftersom ni har lagen på er sida tillsammans med oss och många stora Varelser av Ljuset. 

Med så mycket Ljus som når er så finner vi att medvetandenivåerna lyfts upp och många själar väcks upp som ett resultat av det. Det är underbara nyheter för det betyder att Ljusets krafter växer hela tiden och skingrar de lägre energierna som de mörka Tjänarna när sig på. Ni måste ha lagt märke till att när ni träffar Ljusarbetare så har de ett lugn runt omkring sig som är mycket upplyftande. Detta Mina Kära är också där ni alla till slut kommer att finna er själva, och ni kommer att veta att ni till slut har funnit friden som ni har sökt. Ingen kan ta den ifrån er, då det blir ett kraftfullt sätt att vara som också är ert skydd. Var sann till ert högre Jag och gör ert bästa för att leva era liv så som ni ser en uppstigen gör.

Återigen så påminner vi er om hur kraftiga era tankar är, och att det är ni som skapar er egen framtid. Särskilt bör ni vara försiktiga att inte låta er känslor löpa fritt när ni träffar på utmanande situationer. I ögonblickets hetta tenderar Människan att förlora sin hållning, och säger eller gör saker och ting som de senare ångrar. Negativa reaktioner skadar er egen aura och sänker era Ljusnivåer, och det tar tid att återhämta sig. Ibland är det bäst att inte bli involverade i personliga dispyter eller åtminstone veta när det är bäst att dra sig ur. Det finns ofta ingen segrare vid sådana tillfällen, och det är enbart ert ego som känner sig sårat. I extrema fall då ni tappar fattningen så finns det också de oundvikliga lektionerna som kommer tillbaka till er i form av karma. Det är absolut vad livet handlar om det är ämnat att hjälpa er på vägen av utveckling. 

Nu mer än någonsin så är det extremt viktigt hur ni för er själva, så försök att leva upp till era högsta förväntningar, och når ni gör så sätter ni ett bra exempel för andra människor. Lika attraherar lika och ni kommer att finna att då ni lyfter er upp så kommer andra vid en liknande nivå att dras till er. De som är råa och dras till ting av de lägre energierna kommer inte längre att intressera er, och ni kommer att finna hur ni njuter av finare ting i livet. Till exempel er musiksmak kanske förändras då ni söker ting som ger er mer glädje och tillfredsställelse. Tillfredsställelse kan inte längre finnas i det mesta av vad som presenteras till er som underhållning, och ni kommer nästan med säkerhet att leta efter spirituellt upplyftande. Som en läsare så söker ni det redan utan tvivel från det enorma antalet av bra författare som är tillräckligt upplysta för att göra så.

Det kommer alltid att finnas själar som är sena att vakna upp, men med tiden som rusar framåt så behöver de en puff för att sätta igång. Folk letar vitt och brett för sin räddning, och även om vägledning kommer att hjälpa, så upprepar vi vårt råd att all kunskap finns inom. Det är en fråga om ”vetande” utan att kunna förklara hur. Så följ er intuition och så kan ni inte gå mycket fel då det i vanliga fall bara är egot som blandar sig i, det är den delen av er som har blivit programmerad för att se efter era intressen. Så tänk innan ni handlar och så kommer ni att ha ett mycket lugnare liv och inte alltför mycket av de vanliga upp och nedgångarna. 

Vi ger er ofta nyheter om de mörkas Tjänarnas aktiviteter, då det i annat fall inte skulle nå era öron. Det närmar sig nu dock en tid då vårt fokus förskjuts än mer mot tillväxten av Ljuset. De mörka Tjänarna är inte längre den makt eller hot som de tidigare var, och de bör ställas inför konsekvenserna av sitt agerande. Koncentrera er på era egna förberedelser för Upplyftningen med kunskap om att vägen är öppen, och ingen kan förhindra fullbordan av denna cykel såsom den vara ämnad. Vi frågar er, vad mer har någon betydelse, nu när ni har sluttiderna i sikte. Dagen närmar sig då ni till slut kan lämna dualitet bakom er efter att ha haft så många liv och erfarenheter inom den. Njut av den tanken för ni har en så underbar framtid att se framemot och en som ni helt förtjänar. 

Fortsätt med era vardagliga liv som vanligt, och när ni behöver göra några förändringar så kommer vi att förvarna er. Pengar kommer inte längre att ha stor betydelse värst mycket längre med tanke på att det kommer att bli ett omfördelande av världens rikedomar, vilket idag hålls utav ungefär 300 familjer. Det mesta av det har erhållits olagligt och vi vet precis hur vi skall återanskaffa det då inget gömställe finns för oss. Tillsammans med skuldförlåtelse så kommer det att ge alla en chans att få njuta av att kunna få en del av vad som produceras på Jorden. Dessutom kommer många hjälpsamma utrustningar att fritt bli producerade för att höja er livskvalitet. Det kommer naturligtvis att till en början med vara centrerat runt de som har de största behoven.

Varje dag för er lite närmare till regeringens uttalanden som kommer att utlösa påbörjan av de förmåner som kommer att gå till er. Det kommer inte att gå att stjäla inom sådana planer, och bara våra tillförordnade och pålitliga allierade kommer att få ansvaret att överblicka dem. Allt måste starta mycket snart och fortsätta långt efter Upplyftningen. Vad vi är i färd med att göra är att få igång saker och ting, men inte förrän de som är motståndare till vårt agerande är tryggt bortförda. Det är helt klart värt väntan under dessa få extra dagar och se hur saker och ting blir såsom planerat.

Jag är SaLuSa från Sirius, och väl lottad att ha en blick över vad som pågår som långt överstiger er egna auktoriteters vision. Den Galaktiska Federationen av Ljus har teknologier som kan spåra vem som helsts aktiviteter, och spela in vad de säger om det är nödvändigt. Så var säkra på att ni är trygga och skyddade av oss.

Tack SaLuSa,

Mike Quinsey - www.treeofthegoldenlight.com 

Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se 

Tack SaLuSa
Mike QuinseySvensk översättning: Inger Gunilla
 http://www.st-germain.se/


Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012