Followers

PUTIN

måndag 17 september 2012

SaLuSa 18.05.2012
SaLuSa 18.05.2012


Vi vet att den del av er undrar varför det verkar ta så lång tid att få igång händelser. För det första måste vi tala om för er, att de aktiviteter som vi är inblandade i pågår, och vi har varit fullt upptagna, även om ni inte är medvetna om vad vi har genomfört. Förberedelserna för dessa sluttider är ingen liten uppgift och omständigheterna förändras naturligtvis, vilket vi måste anpassa oss efter. Plus att de mörka Tjänarna har varit svårare att få bort än vad vi förväntade oss. Nu när vi fått befogenhet att vidta direkta åtgärder mot dem, kommer vår närvaro att märkas och våra resultat att belönas.

Vi har nästan stoppat de mörka i deras framfart, och vi kommer inte att ge dem något utrymme för att återgå till sina tidigare tricks. Vi måste slutligen berömma er för att ha hanterat er sida av aktiviteterna på ett mycket positivt sätt, så mycket att ni har drivit kampen mot de mörka mycket framgångsrikt. Det har gjort det möjligt för oss att ge er mer ansvar, eftersom vi uppmuntrar er att själva föra arbetet framåt. Detta är för att ni måste ta ansvar för de situationer som ni har tillåtit inträffa. Det betyder inte att ni måste göra allt själva, långt därifrån, eftersom vi i den Galaktiska Federationen har en mycket viktig roll att spela. Vi är här för att se till att ni på ett säkert sätt når Uppstigningen och för att presentera er för er Rymdfamilj och de många fördelarna som har undanhållits er.

Ni vet att allting kommer till sin spets, och att något kommer att hända mycket snart, som ni till en del kommer att få kännedom om. Vid det här laget har ni insett, att av många orsaker har vi inte kunnat ge er så mycket exakt information, där datum har varit inblandat. Ibland är inte ens vi säkra på när vi ska agera, som när vi undersöker förhållanden måste det bli exakt rätt för oss för att det ska bli framgångsrikt. Inte minst, att samordna något med våra allierade kräver mycket planering och vi måste komma ihåg de risker de tar. Till exempel har ni numera ett antal informatörer (whistleblowers) som är beredda att stå upp och avslöja sanningen för er. Naturligtvis kommer vi att skydda dem, men de och deras familjer lever under hot och det är en otäck känsla.

Mina Kära, upprensningen är i gång och det kommer att fortsätta tills de värsta bråkmakarna är avlägsnade. Det är för mycket som står på spel för att ta risker, och vi måste helt klart bygga upp ett beslutsamt och kontinuerligt angrepp för att avsluta arbetet snabbt. För att lugna människor kommer det att göras tillkännagivanden för att bekanta dem med vad som händer, eftersom vi inte vill att felaktiga tolkningar ska göras om våra aktioner. Det kommer att bli starten på ett program om upplysning, som kommer att föra er alla till Uppstigningen. Det kommer att bli sammanbrott överallt när den gamla verkligheten löses upp och gör sig av med allt det som inte har någon plats i er framtid. Det kommer att bli en svår tid, men vi är involverade och förändringarna i sig tar inte så lång tid som ni kanske tror. Så var tålmodiga och förstå att resultatet kommer att bli till er fördel.

Uppstigningen är en process som till slut kommer till alla, många gånger om det behövs. Faktum är att ni inte vill stanna kvar i de lägre dimensionerna för evigt. Det har sin attraktion, men när ni väl har erövrat den och övervunnit de lägre vibrationerna, kommer ni att vilja gå vidare. Oavsett om ni har gjort det nu eller inte, har ni en inre drift som alltid uppmanar er att gå framåt. De mörka makterna skulle föredra att ni inte blir medvetna om det, och göra stora ansträngningar för att hålla er i mörkret. Många kommer in i Ljuset och tack vare dem vaknar också andra upp och det höjer takten. Ni hjälper varandra och när det väl är accepterat att ni alla är Ett, och ni tar bort religiösa skillnader och övertygelser som inte är i linje med sanningen, kommer ni att blomma och finna er sanna väg.

Saker och ting förändras alltid och det gör ni med hela tiden, och ni är utsatta för många energier som omger er. De flesta är naturliga, men andra är konstgjorda och inte nödvändigtvis till nytta för er. I själva verket är en del av dem farliga för er hälsa och ändå fortsätter ni att låta er själva bli utsatta för dem. Det är inte alltid ert fel men ni tenderar att ignorera varningar när orsaken till det är t. ex mobiltelefonen. Ert största hot, som ni väl vet, är radioaktiv strålning, men i framtiden kommer sådana energikällor att vara rena och säkra. Fri energi finns överallt omkring er och kommer att användas för att betjäna alla era behov. Många sådana anordningar finns redan, men som med så mycket annat som hållits dolt för er, har de inte blivit kända för er utan istället medvetet hållits gömda.

Drömmen kommer att bli sann och ni kommer att lyftas ut ur de dagliga utmaningarna för att överleva, och in till en himmelsk boning. Det är en gåva från Gud, men en som ni har förtjänat genom er beslutsamhet att övervinna dualiteten. Ni väljer era upplevelser och har utvecklats som ett resultat, och kommer med rätta att förenas med oss i de högre dimensionerna. Vi väntar otåligt på er ankomst men vi skall först träffa er på Jorden och visa vägen till nästa fas av era upplevelser. Därefter kommer det att bli ett nöje att leva och spännande att planera era egna äventyr, som kommer att ta er runt Galaxen så att ni kan utforska och ta del av alla de underverk som finns.

Ta varje dag som den kommer och var inte rädda för någonting. Som vi så ofta säger till er, allt utvecklas bra och vi och era bröder från den Inre Jorden, är så nära att öppet möta er. Det måste dock finnas säkerhet vid sådana möten, som ni utan tvivel förstår. Vi har alla kommit en lång bit på vägen för att göra finalen till en underbar upplevelse för er, och ni kommer att njuta av dagarna som snart kommer. Så snart ni är befriade från de mörka Tjänarna, kommer lättnaden att lyfta upp er direkt. Känslan omkring er kommer att ge er mycket glädje och stora förväntningar inför framtiden, vilken kommer att förklaras utförligt innan ni stiger upp.

Jag är SaLuSa från Sirius, och jag säger er att er naturliga existens inte är att leva i sorg eller svåra vedermödor eller utan medel till ett fullvärdigt liv. Även i er nuvarande dimension kunde det ha blivit så annorlunda, om det inte varit för girigheten och profithungern hos dessa, som bara sökte vinst för sig själva på bekostnad av andra. Ni är underbara Varelser med sådana kärleksfulla intentioner, om ni bara kunde tillåta er själva att vara ert sanna jag. Tiden för att visa era sanna färger är runt hörnet, så bered er på att jubla och fira er största bedrift någonsin.

Tack SaLuSa.

Mike quinsey

Website: Tree of the Golden Light

Översättning Ulla Krogh-www.st-germain.seTack SaLuSa
Mike QuinseySvensk översättning: Inger Gunilla
http://www.st-germain.se/


Welcome to the PAO Light-Circles


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for Wanderer’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012