Followers

PUTIN

torsdag 27 september 2012

SaLuSa 19.09.2012


 


SaLuSa 19.09.2012Detta år har gått snabbt och hitintills så har det inträffat mindre incidenter än ni kanske hade förväntat er. Inte heller har det varit katastrofalt som många hade förutsett, eller löftet fullbordat om förändringar som kommer att lyfta upp er. Era medvetandenivåer har dock ökat högst väsentligt och Upplyftningen är fortfarande tryggad. När man ser runt omkring så är det uppenbart att institutionerna som har hållit framstående platser i er värld är nu i olika stadier av kollaps, från vilka det inte finns någon undanflykt. Sanningen avslöjar som förväntat mycket om dem vilket visar hur de har manipulerat händelser till deras egen fördel. Ni blir till och med medvetna om att de har haft en agenda under en lång tid för att förslava er och uppnå världskontroll. Ni kan se hur nära de kom till att uppnå sina mål, och också den stora rörelsen bland folket som vaknade upp till deras planer och besegrade dem. 

Ni är de som tar över och avgör ödet av er civilisation. Ni har makten att avgöra hur sluttiderna genomförs, och ni visualiserar en fredlig övergång. Detta skapar tidslinjen som kommer att fullborda cykeln i enlighet med era intentioner. Moder Jord har dock också något att säga i frågan och önskar att utföra ett renande som är en del av er hennes förberedelser för att stiga upp. Ju mer ni skickar ut Kärlek och Ljus till henne, desto lättare kommer sluttiderna att gå. De förväntade förändringarna kommer naturligtvis att påbörjas inom kort då den Nya Åldern måste påbörjas för att bryta upp det gamla paradigmet. Det nya väntar på att införas, och dess fördelar kommer att delas av er alla. Fullbordan kan dock inte äga rum tills att ni har lyfts upp, då de som är av den mörka sorten inte skall dra nytta av det som är för de av Ljuset. 

Förändringarna kommer och nya regeringar kommer att ta över från det gamla gardet. Finansiella förändringar kommer att ske för att se till att det aldrig blir ett upprepande av korruptionen som tar ned dem. Detta kommer absolut att hända snart, och vår närvaro kommer att erkännas, vilket gör att vi kan komma närmare er. Oberoende av vad ni kanske hade trott så är det ingen brådska med att fullborda förändringarna innan Upplyftningen. I själva verket så var det alltid menat att processen skulle pågå in i det Nya Året, då vi kommer att ha ett stort tillfälle att arbeta tillsammans. Vi behöver att de som är av Ljuset är en del av våra grupper, och använder färdigheter och kunskap till förbättring för alla. Då kan vi alla verkligen föra oss framåt med kunskap om att vi inte kommer att förhindras, eller medvetet bli försenade i vårt arbete. 

Allt ni förväntade skulle äga rum kommer att göra så, och då framsteg görs så kommer ni att finna att det för er längre än ni trodde var möjligt. Det kommer att bli en underbar tid som kommer att se hur ni frisläpps från de gamla problemen som har hållit er tillbaka. Det är dags att sprinta framåt och gå in i en ny värld som reflekterar ert upplyftande in i de högre dimensionerna. Det kommer att finnas gott om faciliteter, inklusive Städer av Ljus där ni kan helas, då ni skall bli fullt återställda till ett förstklassigt tillstånd. Med tiden kommer ni också att kunna reversera åldringsprocessen och återgå till ett ungdomligt utseende, och så kommer det att pågå tills att ni blir en Galaktisk Varelse. Alla dessa förändringar väntar på er och de ligger inte långt in i framtiden. Tänk positivt om dem och så hjälper ni att manifestera dem mycket snabbare än vi hade tänkt oss. 

Medan renandet äger rum så kan det förefalla som om allt är i ett tillstånd av sönderfall, och det är sant så till vida att de gamla sätten och systemen måste bort. Allt som inte kan hålla de högre vibrationerna har helt klart ingen plats i dem. Så misströsta inte eller bli deprimerade då allt är redo nu för att byta ut de gamla systemen. Allt kommer i god tid och till slut kommer ni inte att ha brist på något alls. Vi vet från våra egna erfarenheter precis vad ni behöver för att sätta in er i de högre dimensionerna. Den Galaktiska Federationen av Ljus har obegränsade resurser och personal, som är fullt utbildade i vad som behövs göras. De flesta av er vet inte att vi fortfarande är mycket engagerade med att hålla Jorden ren från föroreningar, och om det inte var för våra ansträngningar så skulle det vara värre än ni är medvetna om.

I framtiden kommer de föroreningar som ni är vana vid att uppleva inte att upprepas. Användandet av förorenande typer av maskiner eller installationer kommer inte längre att vara nödvändigt eller tillåtet. Ni kommer istället att ha nya operationsmetoder som är rena att använda. De största förändringarna kommer att ske i ert nuvarande sätt att resa, och förbränningsmotorn kommer till slut att försvinna. Inte bara det, utan de nya fordonen kommer att vara mycket snabbare och säkrare att använda. De kommer att använda fri energi, vilket är en källa för kraft på våra skepp. Alla kommer att ha användning av dem, och det kommer att vara helt föroreningsfria. Dessa förändringar har blivit planerade under en lång tid, och är redo att gå framåt då det är säkert att introducera dem. 

Naturligtvis är vi mycket ivriga att träffa er, och vi gör allt vi kan för att föra saker och ting framåt. Avslöjandena ”kryper in” via våra allierades ansträngningar, men vi skulle uppenbarligen vilja se hur det går snabbare. Ju fler människor som blir medvetna om oss och vårt uppdrag desto närmare står ni till att träffa oss. Det finns naturligtvis de som av olika anledningar önskar ett annat slutresultat för förändringarna, men om ni är välinformerade så kommer de inte att bedra er. Använd alltid er intuition och var förberedda att ändra era uppfattningar om ni är tillräckligt säkra på att ni har sanningen. 

Jag är SaLuSa från Sirius och ger er vår Kärlek för era stora ansträngningar att föra denna cykel till ett snabbt slut. Det återstår inte mycket innan ni blir mer involverade i aktiviteterna för sluttiderna. Det kanske blir vissa avbrott i era normala liv, men det lugnar snabbt ned sig. Vi är bundna av Universal Lag att föra oss själva på ett sätt som inte blandar sig i er fria vilja, så vi kan inte bara påskynda händelser genom att tränga oss på er. De mörka Tjänarna vet detta och blandar sig fortfarande i för de erkänner inte Lagarna som vi gör. Om saker och ting inte går framåt inom en viss tidsram kommer vi dock att bli auktoriserade för att handla mer direkt.

Tack SaLuSa.

Mike Quinsey.


Tack SaLuSa
Mike QuinseySvensk översättning: Per Staffan
 http://www.st-germain.se/


Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012