Followers

PUTIN

måndag 17 september 2012

SaLuSa 27.08.2012


 


SaLuSa 27.08.2012En del människor undrar vad de skall göra då de måste fatta beslut för tiden efter 21 december. Svaret är alltid att följa sin intuition, då vad än ni gör så kommer det inte att påverka Upplyftningen. Vad som emellertid är viktigt är att ta hand om motsättningar ni har haft med vänner och familjemedlemmar. Det kan göras om ni accepterar behovet för att starta den Nya Åldern med en ren palett, och inse att en del gamla förhållanden kommer att ta slut och nya kommer att påbörjas. Det kommer att bli fler partnerships istället för giftermål, eftersom ni kommer att förena er med grupper som kommer att arbeta tillsammans för varandras nytta. Ni kommer i själva verket att ha mer frihet än tidigare, då ni har nått en högre nivå av medvetande. Ni kan resa fritt och nå ut till Galaxen och resa vart än ni önskar. 

En del av er omedelbara tillväxt kommer från att lyfta upp era tankar så att ni kan fokusera er på framtiden. Er nuvarande cykel tar slut och med det bör ni släppa alla band som kan hålla er tillbaka. Ångra ingenting då ni har haft hundratals liv som har påskyndat er utveckling. Ni står i kö för ett mycket bättre liv utan de nackdelar som dualitet har satt upp mot er. Samtidigt har alla era erfarenheter varit en del av ert upplyftande och ni kommer alltid att gynnas av dem. Dualitet har varit en tid för att fullt uppleva känslor och sinnen och lära sig att kontrollera dem. Ni har förmågan att hålla negativa känslor under kontroll, ni kan inte ursäkta er om ni misslyckas genom att påstå att det är så som ni är. NI måste göra en ansträngning att förändra er själva, och det kommer att gynna er på många sätt, eftersom ni kommer att känna er mycket bättre inom er själva. Ilska har en särskilt nedsättande effekt på er, och när det sker upprepade gånger så skadar det er kropp och kan påbörja sjukdomar. 

Kära Själar, poängen är att då ni blir mer av Ljuset så dras er uppmärksamhet till de harmoniska tingen i livet, och då ni gör framsteg så blir det lättare för er att hålla er frid och vara lugna. Det är ni som faller mer i linje med ert Högre Jag, vilket är ert slutmål. Vad ni var är inte ert verkliga ni, och dualitet är inte er sanna verklighet. Det är en illusion som har skapats av er allt sedan ni föll ned i de lägre vibrationerna. Sedan dess har ni haft era toppar och dalar, men som en Mänsklig Ras har ni aldrig nått en sådan punkt som nu, då varje själ har möjligheten att stiga upp.

Innan ni når 21 december så kommer många möjligheter att ges till de som är omedvetna om vad som kommer. Även för de som har beslutat att de inte är intresserade av att lämna er nuvarande Jord, så att de inte ångrar något efteråt. Som vi har sagt till er tidigare så vilket beslut ni än fattar så äras det och vad som är viktigast är att ni går vidare med er utveckling på en nivå som är precis rätt för er. Så när ni når stadiet efter Upplyftningen och inser att en del människor ni känner inte har lyfts upp så skall det inte vara en tid för ledsamheter. I vissa fall väljer ni sedan att arbeta med dem genom att agera som en Guide, så er länk med dem kommer fortfarande att vara ganska stark.

Med relativt lite tid kvar innan stängandet av denna cykel, så finns det mycket som äger rum och allt kommer att förberedas för det. Som ni nu förstår så är det mesta relaterat till olika former av renande, och bortförandet av de mörka Tjänarna och deras makt och inflytande, som nu håller på att brytas upp. Det finns ingen väg tillbaka för dem och en stor del av deras operationer kommer nu till allmän kunskap. Det är nödvändigt att ni vet hur ni har blivit bedragna, och ni behöver inte känna er skyldiga för de mörka Tjänarna har i det förgångna haft stor makt. Det går tillbaka en mycket lång tid då de negativa energierna först attraherades till Jorden. Ni har i själva verket utfört en stor tjänst åt Universum genom att hjälpa med att transformera dem, ofta till en hög kostnad för er själva. 

Gör er själva fria från de lägre inflytandena och stå upp för era uppfattningar, eftersom vartefter sanningen kommer ut så måste ni kanske förklara er position. Det är dock inte nödvändigt att övertyga andra att ni har sanningen, eller att konvertera dem till era idéer. När folk är redo för det så kommer det att erkännas för vad det är, och mycket av vad som har stått för sanningen avslöjas nu, och det kommer att få folk att omvärdera deras uppfattningar. Inom kort så kommer Mästarna att komma åter till Jorden, och med de som redan är här så kommer det att se till att de falska lärdomarna och historiska skrifterna antingen korrigeras eller förs bort. Sanningen är inte bara något som är skrivet i era skrifter, utan en energi som lyfter upp folk och för dem till en sann förståelse. 

Tänk ett ögonblick på hur vi som besökare till Jorden är medvetet baktalade och visade som monster på väg att förslava er och stjäla era länder. Vi beskrivs som främlingar när vi i själva verket är er sanna familj, och har aldrig gjort det minsta mot er i ilska. Alla sådana aktiviteter mot är inte från medlemmar av den Galaktiska Federationen av Ljus, utan från andra Utomjordingar eller från era egna militärkrafter. Allt är naturligtvis gjort för att göra er rädda för oss, och det hjälps inte av att vissa religiösa grupper påstår att vi är djävlar. Vi skulle vilja be er att ni väntar tills vi kan gå ibland er och då kommer ni att känna vår aurautstrålning, och veta att vi kommer i Kärlek och Ljus. 

Vi vet att många av er som läser våra kommentarer redan förstår vår position. Ni är vår förtrupp och det kommer en tid när er kunskap blir ovärderlig för oss. Vi kan inte vara överallt på en gång, och ni kommer att finnas till hands för att svara på frågor från de som är nya till hela idén om Upplyftningen. Det är något stort att fatta och acceptera, särskilt då tanken om en sluttid har en bibetydelse av att förlora allt ni äger och är bekanta med. Det kan vara en skrämmande tanke, men acceptabel när det väl förstås att det bara är en ny början - En som driver er till en underbar värld av frid och harmoni, där ni kan glömma bort alla era bekymmer. I själva verket har ni inte att förlora och allt att vinna.

Jag är SaLuSa från Sirius och lämnar er med min kärlek för er alla.

Tack SaLuSa,

Mike Quinsey - www.treeofthegoldenlight.com 

Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


 

Tack SaLuSa
Mike QuinseySvensk översättning: Inger Gunilla
 http://www.st-germain.se/


Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012