Followers

PUTIN

måndag 17 september 2012

SaLuSa 22.08.2012


 


SaLuSa 22.08.2012Ni kan vara säkra på att det inte finns något att oroa er för då det gäller de mörka Tjänarna, för vi har stoppat många av deras försök att skapa problem. Vi har begränsat deras aktiviteter under en tid nu och ämnar fortsätta att göra så. De stirrar nu ned i avgrunden av obefintlighet och det finns ingen undanflykt för dem. Deras herravälde faller sakta samman och det finns ingen väg tillbaka för dem. Vi observerar dock noggrant en del individer som på egen hand fortfarande utövar auktoritet över sina undersåtar. Våra allierade gör goda framsteg på alla fronter, och många återstående frågor kan mycket väl vara lösta till slutet av månaden. Under tiden vaknar ni upp i allt högre takt, och ert medvetande är en annan anledning varför Ljuset hela tiden ökar i styrka.

Med er förståelse av vad som äger rum bakom kulisserna, så är vi glada att lägga märke till att det finns mindre oro då det gäller förseningarna med att göra våra aktiviteter allmänt kända. Ni vet att er väg mot er Upplyftning går framåt såsom var meningen, och allt annat är jämförelsevis mindre intressant. Ni kommer med tiden att lära er sanningen om de mörka Tjänarnas agenda, och mer i er smak detaljer om det underbara livet som ligger framför er. Många av er är redan ganska kunniga, men trots det så finns det mycket som kan läggas till och som kommer att ge er en komplett bild. Vi kommer dock inte att uppehålla oss vid det negativa då sådana frågor hamnar i historieböckerna om er civilisation, och tillgängliga för er djupare beaktande i de Akashiska Filerna. Allt som någonsin har hänt finns nedskrivna i sina ursprungliga detaljer, och vilken del som helst kan återupplevas om ni så önskar. 

Vi vet att väntandet på väsentliga händelser som ni förväntar er när som helst kan vara tradigt, men ni kommer att få er dag av tillfredsställelse och spänning. Ni kan när allt kommer omkring se bevis runt omkring er på förändringar, och än mer pågår som inte är uppenbart. Arresteringarna av korrupta myndighetspersoner sprids, och en del flyr redan och försöker att undvika konsekvenserna. Det spelar ingen roll vilka steg de tar för att söka undvika rättvisan, det finns i verkligheten ingen plats att gömma sig på. Så var goda att inte slösa er energi genom att bli arga på individerna som är involverade. Er framtid är av mycket större vikt än deras, och det är där som ert fokus bör vara. Det är inte så att ni inte kommer att kunna passa in omedelbart, men hela upplevelsen kommer att bli mycket mer spännande och förståelig. 

Då ni går in i de slutliga veckorna så kommer vi att ge er mer detaljer om hur ni kan förbereda er för förändringarna som Upplyftningen medför. Det finns dock inget som kan orsaka er ångest eller olägenhet. Det kommer att bli som att kliva ut ur den mörka Medeltiden och in i ett drömland där allt är uppsatt för er njutning och lycka. Det kommer inte att bli komplett och en del förändringar kommer fortfarande att krävas, men ni kommer att få alla livets nuvarande aspekter av slavgöra bortförda så att det blir högst njutbart. Det finns så lite tid kvar och det går allt fortare, så försök att hålla er uppmärksamhet på den stora framtiden som väntar er. Det kommer att bli långt mer än något ni kan tänka er, och kanske att ni kommer att beakta att era personliga förändringar blir de mest acceptabla. 

Att föra er från er nuvarande fysiska kropp till en som är av de högre vibrationerna kommer att bli en underbar känsla. Att bli fri från alla smärtor och skador som ofta är associerade med er nuvarande, kommer att bli så upplyftande. Nivån som ni kommer att föra er in i har så höga vibrationer, att er kropp inte kommer att kunna ta med sig något som är mindre än perfektionen av de ursprungliga ritningarna. Ert medvetande blir förhöjt och era uppfattningar om ting mer skarpa. Kroppen kommer inte längre att bli trött som ni nu gör, och ni kommer därför inte att längre behöva lång perioder av sömn. Ni kan ta återställande åtgärder om ni så behöver, men ni kommer också att återfå energi från miljön ni är i. 

Era nuvarande låga vibrationer och de hos dem runt omkring er är i själva verket mycket tunga, och ni behöver sömn för att återställa kroppen. När som era kroppsceller fortsätter att förändra sig och bli kristallina så kommer ni dock bli mer i linje med dess nya mönster. Som ett resultat så kommer den att behöva kortare perioder av sömn för att återhämta sig, och en del av er lägger redan märket till detta. I själva verket kommer ert sömnmönster att föra sig bort från att vara reguljärt och ni kommer att finna er själva kapabla till att kunna existera på mycket mindre. En liknande förändring sker med ert ätande. NI behöver äta mindre och ert val av mat kommer att vända sig till det som är färskt, och inte förorenat med kemikalier och tillsatser.

Er kropp är ett tempel och när den behandlas rätt så kommer den att tjäna er väl, och sällan om någonsin bli sjuk. Om ni när den med skräpmat så får ni också en skräphälsa. Ni kanske är ung och hälsosam, men ett kontinuerligt missbruk av er kropp kommer till slut att ta ut sin rätt. Vid en högre ålder som kommer ni förmodligen uppleva en kollaps av era större organ, och det blir svårt för dem att återhämta sig. Den goda nyheten i det hela är att då ni lyfter upp era vibrationer så är mindre benägna att dras till den tunga maten som rött kött. Följ er kropps reaktion till vad ni när den, och så kommer ni snart att lära er hur ni skall förståndsmässigt skall behandla den till er fördel. 

Tänk på vad ni vill få ut ur livet, och vet att ni kommer att finna mer lycka och tillfredsställelse när ni rätt tar hand om er själva. Det gäller också vad ni sysselsätter era sinnen med, då en del av er följer ohälsosamma vägar som helt enkelt drar ned era vibrationer. Detta i sin tur attraherar liknande vibrationer och så sjunker ni ned än mer, och på så sätt skadar ni alla chanser som ni kanske hade för att lyftas upp i tid för Upplyftningen. Vi vet att en del själar förfaller helt enkelt att inte bry sig om vad som händer med dem, och helt klart så behöver de mycket hjälp. Som vi ofta har påmint er, så oberoende av vilka förhållanden som ni befinner er i så finns det alltid hjälp i närheten. Så var snälla och be om det och så kommer det till er i någon form, men förvänta er inte att det nödvändigtvis kommer på en gång. 

Jag är SaLuSa från Sirius, och vet att ni alla har haft så många liv på Jorden att ni vid det här laget bör kunna dra fördel av era erfarenheter. Gå inom er och lyssna på ert Högre Jag och så kommer ni att få bra råd, men det måste följas om ni skall lyfta upp er själva. Å ena sidan så är tiden kort, men ni har fortfarande tillräckligt med tid för att fatta ett beslut att förändras och bli vad ni i verkligheten är, en vacker själ av obegränsad kärlek. Vi önskar er framgång.

Tack SaLuSa.

Mike Quinsey. 

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se 


 

Tack SaLuSa
Mike QuinseySvensk översättning: Inger Gunilla
 http://www.st-germain.se/


Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012