Followers

PUTIN

måndag 17 september 2012

SaLuSa 31.08.2012


 


SaLuSa 31.08.2012De mörka trodde verkligen att det hade vunnit kampen och att den Nya Världsordningen var inom räckhåll. De räknade dock inte med er motståndskraft och beslutsamhet att stå upp emot dem, och under den relativt korta perioden sedan ert nuvarande århundrade startade så har ni exponentiellt ökat Ljuset på Jorden för att besegra dem. De gör fortfarande oväsen av sig och tror att de kan blanda sig i planerna för Upplyftningen, men faktum är att de nu inte är mer än en mindre irritation. De har inte längre någon makt eller stöd för att uppnå någon verklig framgång, och bevittnar nedgången av deras imperium. 

Vad vi nu har att göra med är det system som de satte upp och som fortfarande fungerar. Det står till exempel i vägen för Avslöjandena, men med varje dag som går så tar deras förhindrande bort. När väl Avslöjandena blir officiellt godkända så kommer det att öppna slussportarna till många andra aspekter av vår pågående relation med er. Öppen kontakt måste ses som en separat fråga, men det kommer att äga rum innan Upplyftningen sker. Vägen måste först förberedas för sådana stora avslöjanden, för många människor förnekar fortfarande vår existens, inte för att tala om att vara redo att ta emot oss. Sanningen måste dock komma ut, då er framtid är starkt bunden med vår, för vi är Alla En.

Vår ankomst kommer inte att signalera någon intention att ta något ifrån er, och det är tvärtom då vi har mycket att ge er för att hjälpa er hoppa in i den nya Åldern. Detta är naturligtvis inte slutet, eftersom ni då kommer att förena er med oss på en jämlik basis, och tillsammans kommer vi att tjäna andra som behöver den typ av erfarenhet som vi kan ge. Er framtid kommer att ha lite eller ingen likhet med vad ni har upplevt, och kommer att vara helt annorlunda men också mycket acceptabel. Vi kanske skulle säga att ni inte har levt än, för era liv har förts i en falsk verklighet. Det är en som ni frivilligt gavs för att skapa som ni ville, men som togs över av de mörka krafterna. 

Er fria vilja kommer inte att tas bort från er, och vad än ni väljer så kommer det att bli er nya väg som kommer att påbörjas efter att denna cykel är slut. Under dessa förhållanden finns det ingen mening med att försöka övertala andra att göra annorlunda, då de inte kommer att vara bekväma utanför sitt eget djup. Dessutom så finns det inte något sådant som tidsfrist då det gäller er utveckling. Ni gör framsteg i er egen takt, och om själar väljer att stanna i de lägre dimensionerna då de helt klart inte är redo att gå vidare. I all sannolikhet så kommer de inte att behöva stanna i dem särskilt länge, då de liksom ni kan kalla på sina tidigare upplevelser.

Oberoende om nyhetsmedia bryr sig om att rapportera det eller ej så gör vi stadiga framsteg och saker och ting byggs upp till en stor final akt. Den nya finansiella situationen tar form och nödvändigheten för stora förändringar blir accepterade. Det kan därför inte dröja länge innan några uttalanden om det kommer fram. Det kommer absolut att bli början till slutet för Illuminati. Utan kontroll av utbudet av pengar blir de osammanhängande och kan inte längre betala för sina olika aktiviteter. I vilket fall som helst så har vi tagit till vara på enorma summor av pengar, obligationer och värdefulla metaller som kommer att återges till sina rättmätiga ägare eller placerade i en global Återdistributionsfond. 

Mina Kära, vi är mycket upptagna med att överblicka våra allierades aktiviteter, och ju mer vi arbetar tillsammans desto mer framgång uppnår vi. Efter Upplyftningen så kommer vårt förhållande med er bli än mer personligt och ni kommer snabbt att bli Rymdvarelser som ni var för eoner av tid sedan. Av den anledningen kommer ni att ta det till er mycket lätt och känna er hemma med vad ni kommer att göra. Allt kommer att bli mycket meningsfullt och ämnat att föra er till fullo in i era nya liv. Det kommer att bli så trevligt för er att veta att alla ni träffar kommer att vara pålitliga och uppriktiga i sina aktiviteter. Ärlighet kommer att tas för givet, då det i de högre dimensionerna inte finns plats för något annat. 

Så vad än era problem är så håll taget lite längre, om de nu är fysiska eller på annat sätt så kommer de att lösas. Vi vet att många lider av fysiska åkommor associerade med ett liv på Jorden, men var lugna i kunskapen att de alla kommer att rättas till. Det finns absolut ingenting som inte kan åtgärdas via våra helande metoder, och som en Varelser av energi kommer ni att finna att ljud och färger är centrala för detta. Kristaller är också i stor utsträckning involverade och de kan användas på sätt som ger de mest kraftfulla energierna för transformation och bot. I själva verket kommer kristaller att spela en stor roll i era liv i framtiden. Dessa koncept är inte på något sätt nya för er, då många av er var på Atlantis under perioderna då de var allmänt använda. 

Vi tror att ni börjar förstå varför som ni är så högt aktade, för era nivåer av medvetande var mycket högre i det förgångna. De lägre vibrationerna av dualitet har gjort det svårt för er att komma ihåg dessa tider, och det är bara nyligen som ni har börjat vakna upp till ert sanna jag. Er potential är obegränsad och ni kommer snart att finna er sanna plats i detta. När ni lär känna oss kommer ni se er själva i oss, och det är därför att många av er kom ifrån civilisationer som är medlemmar av den Galaktiska Federationen av Ljus. När ni träffar era egna så kommer ni omedelbart att veta att de är relaterade till er, och vilken återförening ni kommer att ha. I själva verket kommer det att bli ett firande när vi öppet kan träffa er, för ni kommer att inse att vi alltid har stått varandra nära. Det kommer att bli den mest naturliga sammankommandet av själar som har arbetat tillsammans under eoner av tid. 

Ni har så mycket att se framemot, så slösa inte er tid och energi på att oroa er för vad som kommer att hända med de mörka Tjänarna. Ni kommer absolut att bli informerade om vilka som har legat bakom planerna att ta över er värld och er, och vilka som var ansvariga för grymheterna allt igenom er historia. Naturligtvis blir ni mer intresserade av de som har hänt under era egna liv. Det kommer att bli många chocker då folk som ni kanske har respekterat kommer att avslöjas för hur de verkligen är. Låt informationen rensa luften angående spekulationerna om tragedierna angående 9/11, men var goda och använd det inte för att söka hämnd mot de som var involverade. Låt detta hanteras av de högre auktoriteterna, som vet precis vad som behövs göras, så ni vet att rättvisa kommer att skipas. 

Jag är SaLuSa från Sirius, och önskar er framgång med ert förberedande för Upplyftningen. 

Tack SaLuSa,

Mike Quinsey - www.treeofthegoldenlight.com 

Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


 

Tack SaLuSa
Mike QuinseySvensk översättning: Inger Gunilla
 http://www.st-germain.se/


Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012