Followers

PUTIN

måndag 17 september 2012

SaLuSa 15.08.2012


 


SaLuSa 15.08.2012Vi går in i slutetappen av förberedelserna inför Uppstigningen, och det kräver en hel del samarbete från våra allierade. Att avveckla nätet av korruption och de företag som har blivit bemyndigade av Illuminaterna, har varit en gigantisk uppgift och pågår fortfarande. Glöm inte att Kabalens planer inrättades för mer än 200 år sedan, och dess tentakler har genomträngt nästan varje aspekt av er existens. Den har snabbt spridit sig som en cancersjukdom, och den har blivit svår att avlägsna, men vi har lyckats få den att göra ett uppehåll. Våra allierade har använt just de metoder som de mörka har skapat, och att vända den mot dem själva har allvarligt försvagat deras maktstruktur.

Avlägsnandet av många toppmedlemmar inom Illuminati fortsätter, och allmänt finns det planer på att avlägsna andra som är deras brickor inom politiken och i regeringskretsar. Det har hittills gått bra, och kommer snart att öppna upp möjligheter för att komma närmre Avslöjandena, och att organisera för att främja andra projekt. Tro oss, Kära Ni, vi kommer alla att dra en lättnadens suck, när vi till sist kan arbeta öppet med er. En aspekt av er upplyftning fortsätter oberoende av eventuella aktiviteter för att stoppa era framsteg, och det är den mängd Ljus som ni mottar. Det strömmar ner över Jorden från många källor, av vilka många finns utanför ert solsystem. Ni är i ett Galaktiskt skifte av oerhörd styrka och ni börjar nu känna av förändringarna. 

I era dagliga rutiner och på den nivå ni befinner er, blir ni förlåtna för att ni tänker att det inte händer särskilt mycket. Men det är långt ifrån sanningen och många varelser utanför Jorden är involverade i ett av de mest spännande äventyr de någonsin deltagit i. Det är så att ert Universum är medvetet om den enorma betydelsen av vad ni håller på att uppleva. Om ni verkligen insåg vad ni har tagit på er, skulle ni knappast bekymra er om vad vi skulle kalla smådetaljer. De är naturligtvis viktiga för er, men inte viktigare än själva Uppstigningen. Så snälla, koncentrera er på vart ni är på väg, och lämna detaljerna till oss och ni kommer inte att bli besvikna. 

När ni absorberar mer Ljus kommer ni att finna att er medvetandenivå ökar. På en fysisk nivå kanske ni ibland känner det som om ni svävar eller går i luften, ni kan även få anfall av yrsel. Det kommer att försvinna och ni kommer att bli medvetna om en större sinnesfrid inombords och bli så säkra på er framtid att ni kommer att utmärka er som en som strålar av Kärlek. Ni kommer att känna er lugna och känslorna kommer att bli lätta att kontrollera, men ni kommer också att uppleva en djup känsla av lycka och glädje över att vara på Jorden vid en så betydelsefull tid. Det är också den undermedvetna insikten att ni äntligen lyfts upp ur dualiteten, och att den inte längre har någon makt över er. Ni har nått målet och vunnit striden att komma igenom det hela med ert Ljus strålande klart. 

Tänk stort och tänk Uppstigning, eftersom det är den mest fantastiska upplevelse ni någonsin kommer att ha, och ni kommer att minnas varenda sekund av den. Varje Själ har samma möjlighet att lyftas upp, så snälla, var inte oroliga för dem omkring er som verkar ointresserade. De kommer ändå att få en sista chans att stiga upp, och ni kan inte veta exakt vad som kommer att väcka upp dem. Hur som helst så kommer de att följa en kurs som är rätt för dem, och de kommer att fortsätta ha upplevelser som håller dem på vägen mot utveckling. Hjälp gärna människor när ni har en möjlighet att göra det, men tvinga inte på dem era uppfattningar, för hur hjälpsamma de än verkar, kan ni göra mer skada än nytta. Själar utvecklas i olika takt och inte två av er är exakt lika. Låt dem finna sin egen väg och var medvetna om att de har Guider precis som ni, som arbetar med dem i detta avseende.

Som ni kommer att upptäcka är det många källor som är uppmärksamma på vad framtiden innebär för er i reala termer. Det är ju bara en kort tid kvar tills ni stiger upp, och ni behöver veta vad som väntar er. För närvarande finns det ingen källa som försöker täcka varje aspekt av förändringarna, men var och en i sin tur informerar er om vad ni kommer att uppleva i den närmaste framtiden och omedelbart efter Uppstigningen. De gamla teknikerna har för länge sedan passerat sista förbrukningsdatum, och måste ge plats åt stora framåtskridanden, vilka ni hittills har förnekats. Som ni redan vet så är mycket av det baserat på fri energi, vilken finns överallt i Universum. Oavsett hur mycket av det ni använder, kan det aldrig ta slut. 

Miljöförstörningarna har inte bara skadat era skogar och marker, utan också luften och era sjöar och hav. Ni och andra livsformer har fått utstå sjukdomar eller död som en följd av det, och Jorden har blivit förgiftad. Det kommer att finnas rent och hälsosamt vatten, ren luft och mark som har blivit renade från giftiga kemikalier och alla former av avfall. Moder Jord måste återställas till sitt ursprungliga tillstånd, efter att i årtusenden ha låtit människor leva av Henne. Så småningom kommer alla områden som har blivit förgiftade med negativa energier att bli återställda, tills det bara finns högre energier kvar.

Den Galaktiska Federationen av Ljus har väl förberett för den kommande tiden och har gjort ljudinspelningar, som kommer att ge er en klar uppfattning om det som kommer att hända. Ni har en ganska bra uppfattning redan, men vi vill utöka era kunskaper så att ni känner er bekväma med förändringarna. Den hastighet med vilken det kommer att äga rum, kommer att se till att ni inte känner er besvärade av dem. Även höjningen av Jordens vibrationer kommer att resultera i en viss nivå av rensning, eftersom de lägre energierna kommer att omvandlas genom molekylära förändringar. Våra teknologier kommer i stor utsträckning tillåta oss att operera direkt från våra farkoster, som är stationerade runt Jorden. I själva verket har vi redan arbetat på det sättet ganska länge nu för att hålla stora föroreningar i era hav på en låg nivå. 

Jag är SaLuSa från Sirius, och tack för ert tålamod, som kommer att bli väl belönat. Vi är era vänner och kommer att behandla er som sådana och dela mycket med er som kommer att bli trevligt, inklusive några turer i våra farkoster. Fortsätt ert goda arbete och kom ihåg att vi och många andra Själar är med er, och vi älskar var och en av er.

Tack SaLuSa.

Mike Quinsey

http://treeofthegoldenlight.com

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se 


 

Tack SaLuSa
Mike QuinseySvensk översättning: Inger Gunilla
 http://www.st-germain.se/


Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012