Followers

PUTIN

måndag 17 september 2012

SaLuSa 22.06.2012
SaLuSa 22.06.2012


En del människor som inte förstår vår teknologi tycker att det nu eller aldrig är dags för ett agerande, i tron att det blir för lite tid kvar för att utföra alla förändringar som är nödvändiga innan Upplyftningen. Vi måste återigen säga att för oss så är tiden inte en så väsentlig faktor, och vi kan justera in oss till vilken som helst tidsskala som vi tillåts. Vår nuvarande plan är att starta upp vårt agerande inom ett antal dagar och inte veckor, men återigen så är det ”aldrig” en fråga om att det inte kommer igång. Som ni dock har fått reda på så finns det ett datum satt, efter vilket vi måste sätta igång även om det betyder att vi blir mer direkt involverade. Vi har hela tiden uppmuntrat ert deltagande i Upplyftningen och det har inte förändrats, men vi kommer att gå till handling när vi får den auktoriteten. Ni kommer att veta när handling står för dörren eftersom våra allierade ämnar ge ett allmänt uttalande i förväg.

Vår uppgift är nu mycket lättare när de mörka Tjänarna inte längre är den kraft de var. Våra allierades arbete har varit extremt framgångsrikt med att bryta ned deras maktstruktur, och de har inte längre så stora styrkor som de tidigare hade. I själva verket har de i praktiken redan kapitulerat, och vi väntar på deras slutliga erkännande av nederlag. Så, oberoende av nyheterna som ni kanske hör så var inte rädda för konsekvenserna då vi har kontrollen, och korta och mindre irritationer kommer vi inte att tillåta påverka våra ansträngningar. Det finns fortfarande de som utmålar händelser av katastrofala utvecklingar, men var lugna då alla fysiska förändringar kommer att bli lokala och inte globala. Kom ihåg att vi kan moderera effekterna av jordbävningar, och begränsa dem för att se till att bara minimala skador inträffar. För länge sedan spåddes massiva förändringar, men med tiden blev dessa möjligheter mindre katastrofala. Så, när folk refererar till dem så kom ihåg att de inte längre är i linje med nuvarande uppfattningar av fysiska förändringar.

Ni är nu så nära till de slutgiltiga stegen i er resa genom dualitet, och många lyfts redan upp och ut ur det. Sätt era mål högt då allt är möjligt inom de högre vibrationerna som ni nu existerar i, då bokstavligen inget är bortom er förmåga. Även när detta meddelande sänds till er så har energierna återigen ökat som ett resultat av Sommarsolståndet. Det kommer fler toppar och för varje själ många tillfällen som kommer att lyfta upp era vibrationer. Detta är intensiva tider och allt är menat att ge er alla assistans för att förbereda er för Upplyftningen. När allt kommer omkring så vad som än händer så är den enda målsättningen för förändringarna att tryggt få er in i den Gyllene Åldern. Målet kommer att uppnås oberoende av andra händelser som infaller.

Medan vi uppmuntrar er att tala emellan er själva om den nuvarande perioden så skulle vi också be er att släppa fram andra människors åsikter. Kom ihåg att det finns många tidslinjer som gradvis kommer samman, och tills att en själ söker hjälp så bör den tillåtas att genomgå sina egna ansträngningar. Naturligtvis så är ni en blandning av så många själar vid olika nivåer och det finns de som älskar att dela vad de har upptäckt. Det är helt ok, under förutsättning att ni bara tar med vad som samstämmer med er och som är intuitivt acceptabelt. Det finns många sanningar vid denna tid, men till slut bara En Sanning, vilken alla skall förstå som en del av den Högsta Varelsen.

Mina Kära, ni beundras av oss då vi ser den verkliga ni, en magnifik Varelse av Ljus. Ni inträdde i de lägsta vibrationerna av ert Universum som en utmaning till er förmåga, för att återigen höjas upp och föra tillbaka minnen om vem ni i verkligheten är. Detta har många av er har nu uppnått och andra vaknar snabbt upp med resultatet att Ljuset på Jorden är vid sin högsta punkt någonsin. Det är kritiskt för att transmutera de lägre energierna och föra bort makt från de mörka Tjänarna, så att deras försök med att gå vidare är dömda att misslyckas. Vi skulle i vilket fall som helst in låta dem resa sig upp igen, och deras dagar är räknade. På det ena eller andra sättet så kommer de att föras bort och placerade där de inte kan blanda sig i den Gudomliga Planen.

Till en viss utsträckning så kan ni luta er tillbaka och njuta av den kommande perioden, men var medvetna om att när väl det roliga börjar så kommer det hårt och tungt. Huvudpoängen är att vad som än händer nu är att det i slutändan är för ert bästa, så se inte disharmoni och fara där det inte finns något. Tro på era allierade och vår närvaro, då vi har väntat länge på dessa ögonblick och ämnar hålla er väl informerade. Fram till nu har vi varit tvungna att utöva vissa begränsningar då det aldrig lönar sig att få låta sina fiender veta allt för mycket. Emellertid, när de är förflyttade till ställen där de inte kan påverka våra planer så blir vi mycket glada åt att kunna ge så mycket detaljer som möjligt.

Det finns fortfarande saker och ting som händer på Jorden som har hittats på av de mörka Tjänarna, som till exempel problemen i Mellanöstern. Det kommer inte att pågå så mycket längre och fred kommer att deklareras och vidmakthållas av oss om nödvändigt. Millioner har antingen dödats eller skadats i galna krig som inte har gagnat några andra än Vapenhandlarna, även om övertagandet av länder och deras rikedomar alltid har varit en av deras mål. Ni har fått tillräckligt med sådana erfarenheter och behöver aldrig få dem igen, såvida ni inte väljer att tjäna i de lägre dimensionerna för att söka att förhindra krig. I tjänst för andra är den högsta formen av kärlek och när ni väl har stigit upp så är det en del av livet som kommer helt naturligt för varje själ.

Se dock först framemot en paus för att fullfölja era intressen och njuta av att vara tillbaka i de högre rikena. Förr eller senare så kommer ni då att finna kallelsen att tjäna alltför stark för att motstå, och ni kan besluta på vilket sätt som ni vill göra det. Otvivelaktigt så kommer ni att finna att ni förde olika talanger och färdigheter, såsom helande med er, och använda dem för att utveckla era erfarenheter. Det är naturligt att ni kommer att finna hur ni arbetar i grupper, och de kunde mycket väl bestå av de som ni redan har arbetat med på Jorden. Vänskap går vidare igenom många liv, och visar sig genom den där omedelbara attraktionen mellan folk när de träffas för första gången.

Jag är SaLuSa från Sirius, och skickar bästa hälsningar från den Galaktiska Federationen av Ljus, som kommer närmare er för varje dag som går.

Tack SaLuSa,

Mike Quinsey - www.treeofthegoldenlight.com

Översättning Per Staffan - www.st-germain.seTack SaLuSa
Mike QuinseySvensk översättning: Inger Gunilla
http://www.st-germain.se/


Welcome to the PAO Light-Circles


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for Wanderer’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012