Followers

PUTIN

måndag 17 september 2012

SaLuSa 29.06.2012


 


SaLuSa 29.06.2012Den heta frågan som sysselsätter de flesta av er är angående påbörjandet av arresteringarna så att ni inte längre har några tvivel att kabalens sista dagar har anlänt. Självklart så kommer det att orsaka en sensation runt om i världen och nyhetsmedia måste reagera. De kommer att överväldigas med samtal som ber om en förklaring, och till slut så kommer även de som är konservativa att tvingas ge de sanna skälen till vad som håller på att hända. Det kommer att bli officiella uttalanden i USA, och försiktiga steg tas för att se till att folk har den rätta förståelsen då det gäller varför som arresteringarna äger rum. Tvivel kommer att bestå tills att det blir klart att handlingarna är i alla människors intressen, genom att ge ett scenario under vilket de kan frigöras från de mörka Tjänarnas grepp. Det kommer att finnas avsiktlig felinformation som sprids av de som fortfarande är under Illuminati kontroll, men vi kommer att klargöra att militären är involverad som en uppbackning åt de som gör arresteringarna. De är inte avrättningstrupper och kommer att använda våld bara om de eller Amerikanska Marshalls är attackerade, då det utför deras legitima ärenden. 

Detta första verkliga agerande möjliggör nu nästa del av våra planer att gå framåt, obehindrat av inblandning menat att försena framsteg. Det kommer att bli ett pressande behov för att sätta upp en provisorisk regering av representanter som har visat sig vara pålitliga och ärliga. Sådana som redan har blivit förberedda för sitt ansvar gentemot folket. Så till sist kan våra löften till er visas vara genuina och era rättigheter kommer att återställas. Vi får ta ett steg i taget och när vi är tillfredsställda att inga andra faror existerar så kan vi snabbt gå vidare med andra aspekter av vår plan. 

Behöver ni inte gnugga ögonen då vad ni ser och hör verkligen håller på att ske, och Ljusarbetarna tar kontroll över ert öde. Även ni som bor utanför USA är en del av planerna, och renandet kommer att sprida sig över hela världen. Det är när allt kommer omkring en plan för alla som är redo att stiga upp, men den kommer naturligtvis att påverka de som har andra planer för sin framtid. Med frihet kommer val och ni alla kommer till slut att finna er själva precis där ni bör vara. 

På lite avstånd kommer den sedan länge väntade kontakten med er genom avslöjandena. Med allt som äger rum så kommer de som är under tystnadsplikt att frigöras från det ansvaret och blir fria att berätta för er om deras egna erfarenheter som stöder vår existens. Ni vet redan en hel del, men när det släpps till allmänheten så kommer det att nå de som inte normalt har följt sådana frågor eller i vissa fall är i ett tillstånd av misstro. Det finns helt klart mycket arbete att utföra för att övertyga folk att vi inte bara är era vänner, utan er familj. Vi tror dock att vår närvaro snart kommer att ses för vad den är, och vi kommer att välkomnas att landa på er underbara Jord. Vi behöver naturligtvis denna kontakt för att etablera arbetsgrupper för att vara en del av reningsstyrkorna.

Allt kommer att hända vid rätt tillfälle, men det kommer att snabbas på när vi väl har börjat då det finns mycket att göra på bara ett par månader. Vi kan känna hur spänningen växer vid tanken på er frigörelse från de kontrollerande makterna, och då era liv lyfts upp i Ljuset. Sluttiderna för denna cykel var planerad för eoner av tid sedan, och trots några tankar till motsatsen så kom hjälpen när ni behövde den. Våra och de från den Spirituella Hierarkin har guidat er till denna punkt i tiden, och nu står ni inför tagandet av detta underbara tillfälle att stiga upp. Djupt inom er visste ni alltid att era erfarenheter skulle få som slut er återgång till de högre rikena. Det är därifrån som ni kom och var ni har rätt att vara som Varelser av Ljuset. De lägre dimensionerna är hem till de som har blivit indragna i mörkret vilket har dragit ned dem, men de har gynnats av att vara med er även om de inte än erkänner Ljuset. 

Förstå att många själar som inte stiger upp inte nödvändigtvis har misslyckats att lyfta upp sig själva, utan har planerat sina erfarenheter på det sättet. Så döm inte andra som följer en annan väg från er, och låt dem ha samma val då ni har behövt kartlägga ert eget öde. Er frihet kanske tas ifrån er tidvis, men den återförs alltid till er genom gudomlig rätt. Kom ihåg Gud och kom ihåg Moder Jord då båda är som föräldrar för er, de har alltid sett efter er och gett er hjälp. Det har getts även om ni inte har känt till dess ursprung, och det skulle nu vara bra för er att erkänna det och visa tacksamhet. En kärleksfull tanke eller bön skulle ge än mer Kärlek och Ljus tillbaka till er, och det är Lagen om Attraherande som arbetar på sin högsta nivå. 

Mina Kära, från och med nu och framåt kommer det att gradvis bli lättare, och vi kommer att vara vid er sida för att se till att då ni har kommit så här långt så misslyckas ni inte i sista ögonblicket. Det kommer naturligtvis att komma fysiska förändringar, men då vibrationerna lyfts upp så blir utsträckningen av dem inte så allvarliga som en del hade uppfattat. Det finns inget behov för storskalig förödelse för att återställa Moder Jord till hennes ursprungliga skick. Medan vi måste tillåta vad som behöver hända så kan vi assistera Moder Jord som absolut inte vill att hennes aktiviteter åstadkommer oönskad skada av liv. Med tillräcklig förvarning så kan folk förflytta sig, och vi kommer att vara där för att hjälpa till. Vi får inte glömma bort att varelserna från den Inre Jorden också väntar på kallelse att komma till ytan, och de har så mycket att ge er. De är också er familj från många tusen år sedan och kommer att bli förtjusta över att ta kontakt med er igen. 

Ni är naturligtvis en blandning av Varelser som har släktskap med olika Stjärncivilisationer av huvudsakligen mänskligt ursprung. Dessa kommer till Jorden för att träffa sina egna och ni kommer att ha många upplyftande möten med dem då gamla minnen kommer åter. Så ni kan se att ni är lika mycket Rymdvarelser som de som många ser som annorlunda från er själva. I vilket fall som helst så är ni alla Ett med Källan så var goda att behandla andra som er själva och var snälla och omtänksamma hela tiden.

Jag är SaLuSa från Sirius, och så glad att ni kommer till slutet av vägen av vad som för er har varit en djup och länge pågående erfarenhet i dualitet. 

Tack SaLuSa.

Mike Quinsey - www.treeofthegoldenlight.com

Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se 


 

Tack SaLuSa
Mike QuinseySvensk översättning: Inger Gunilla
 http://www.st-germain.se/


Welcome to the PAO Light-Circles 


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Koreanfor SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

PUTIN

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

Mike Quinsey interview

videos blog

March of Millions

2012